<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

Mijlpaal van 225.000 actieve track & trace-abonnementen overschreden; Fleet Complete wereldwijd leider in telematica voor wagenparken en mobiele werkforce-technologie. 

(2 mei 2017 – Toronto, Canada) – Fleet Complete®, leider in telematica voor wagenparken en mobile workforce-technologie, blijft zijn bedrijfsactiviteiten in hoog tempo uitbreiden. Momenteel heeft het meer dan 225.000 actieve abonnees in Europa, Verenigde Staten, Canada en Australië, en heeft hiermee marktleiderschap bereikt met het carrier partnership. Om deze innovatieve voorsprong verder uit te bouwen en een transformatie in de auto-industrie teweeg te brengen, heeft Fleet Complete Alan Fong benoemd tot chief technology officer (CTO). In deze nieuwe functie zal Alan Fong, ICT-expert met meer dan 20 jaar ervaring, zorg dragen voor de strategische ontwikkeling van bedrijfsoplossingen in de volgende fase van innovatie en groei, met de focus op big data-analyse en IoT.

AlanPhotoShort-1

“Fleet Complete is optimaal gepositioneerd om een transformatie in de auto-industrie teweeg te brengen met cloud computing-, big data- en IoT-technologie”, aldus Alan Fong. “Fleet Complete blinkt uit in innovatiedrang en een haarscherpe focus op schaalbare, gebruiksvriendelijke technologie. Het is hard op weg naar wereldwijd succes. Ik kijk ernaar uit om deel te maken van het volgende hoofdstuk in de wereldwijde expansieslag van Fleet Complete en bij te dragen aan de ontwikkeling van unieke bedrijfsoplossingen.”

Als CTO bij Fleet Complete zal Alan Fong sturing geven aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie producten en de volgende internationale groeifase inluiden. Verder zal hij het gebruiksgemak van eindgebruikers vergroten zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit van de technologie van Fleet Complete.

Fong brengt ruime ervaring mee met het oprichten en verder ontwikkelen van snel groeiende ICT-bedrijven in onder meer de telecommunicatie, gezondheidszorg en enterprise workload management. Hij werkte eerder voor bedrijven als IBM, Cybermation, Redknee en PointClickCare en ontwikkelde met inzicht in klantproblemen de technologische oplossingen waarmee de bedrijfsresultaten verbeterd werden en het groeipotentieel sneller werd gerealiseerd. Als vaardig technoloog en strateeg is Fong nauw betrokken bij startups als adviseur en mentor. Hij helpt jonge bedrijven om de focus te richten op de toegevoegde waarde voor klanten en hun bedrijfsactiviteiten snel op te schalen.

“We zijn erg blij met Alan in ons team”, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “Hij brengt vergaande expertise mee met de ontwikkeling van platforms en diensten die klanten en organisaties in hun bedrijfsprocessen versterken. Met onze internationale reikwijdte en scherpere focus op operationele veiligheid willen we bij Fleet Complete een geïntegreerd platform van ongeëvenaarde kwaliteit afleveren. De toetreding van Alan tot ons team stelt ons in staat om dit te realiseren.”

Meer informatie over Fleet Complete is beschikbaar op www.fleetcomplete.com.

David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com

  mei 02, 2017     Galina Korshunova