Blog

Kijk hier voor inspirerende updates die u kosten gaan besparen.

square-icon Aanbevolen berichten

8 mei 2018 – Vanaf vandaag is het mogelijk om via track and trace zowel de kilometerregistratie als het betaald parkeren van bedrijfswagen te automatiseren. Naast het huidige aanbod van fiscusproof rit- en urenregistratie biedt Fleet Complete nu ook de automatische parkeeroplossing van Parkd aan. Hiermee kunnen bedrijven besparingen realiseren tot wel 90% in administratie.

Een gemiddeld Nederlands bedrijf betaalt aan de administratie van één parkeerticket €7. Daarnaast wordt door handmatig betalen van parkeergeld vaak te weinig betaald – hetgeen resulteert in parkeerboetes – of te veel betaald – door het moeilijk inschatten van de duurtijd van een afspraak. Wanneer er wel gebruik wordt gemaakt van een parkeerapp, worden parkeersessies vaak vergeten af te melden. Met de integratie van Fleet Complete en Parkd zijn al deze handelingen overbodig.

Geen parkeer-app
“Met alleen een app red je het niet”. Aan het woord is Olivier de Clercq, CEO van Parkd. “Met onze innovatieve Parkd Connected Car Technology (PCCT) zijn we in staat om parkeersessies volledig automatisch te starten als je geparkeerd hebt. Wanneer je vertrekt, stopt de parkeersessie vanzelf. Dit gebeurt op basis van GPS in de auto. De kosten worden automatisch aan het bedrijf gefactureerd, uitgesplitst naar privé en zakelijk parkeren.”

Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Europe van Fleet Complete, vervolgt: “Organisaties kiezen Fleet Complete omdat wij innovatieve oplossingen bieden om de “total cost of ownership” van het wagenpark te reduceren en bedrijfswagens nog efficiënter in te kunnen zetten. In Nederland zijn wij nu de eerste aanbieder van automatische rit- en urenregistratie die volledig geautomatiseerde aan- en afmeldingen van betaalde parkeeracties aan haar oplossingen toevoegt. Ontwikkelingen als deze sluiten naadloos aan bij de visie van Fleet Complete om een Connected Vehicle Platform te bieden waarop partners in ons ecosysteem meerwaarde leveren en gezamenlijk bouwen aan de toekomst van fleet management.”

Naadloze integratie
Een rechtstreekse koppeling tussen beide partijen zorgt ervoor dat een klant van Fleet Complete met enkele klikken al zijn auto’s op Parkd kan aansluiten zonder setup- of installatiekosten. Als lanceringsactie kunnen alle Fleet Complete klanten één maand gratis Parkd testen, zonder verplichtingen. De kosten voor deze oplossing zijn slechts €5,- per voertuig per maand.

Kijk voor meer informatie op www.parkd.com/fleetcomplete of www.fleetcomplete.nl/parkd  

  mei 08, 2019     Kim Pot