Blog

Kijk hier voor inspirerende updates die u kosten gaan besparen.

square-icon Aanbevolen berichten

BigRoad, een dochteronderneming van Fleet Complete, werd daarnaast door Frost & Sullivan onderscheiden als speler in de markt voor lange-afstandstransport. Het bedrijf ontving de 2017 North American Electronic Logging Device (ELD) Customer Value Leadership Award voor zijn superieure waardepropositie voor consumenten. Daarmee liet het zijn concurrenten ver achter zich. BigRoad trad toe tot de gelederen van Microsoft, Google en Amazon Web Services (AWS). Al deze bedrijven werden geroemd vanwege hun zakelijke en klantenimpact in hun respectieve sectoren.

“We hebben de afgelopen jaren een ongekend snelle groei doorgemaakt”, zegt Tony Lourakis, de CEO van Fleet Complete. “We hebben ons succes te danken aan onze gepassioneerde werknemers in alle delen van de wereld, die ons op een solide groeitraject hebben gezet en ons helpen om onze internationale aanwezigheid verder uit te breiden. We blijven agressief investeren, zodat we over het meest uitgebreide aanbod van IoT-oplossingen voor wagenparkbeheer op de markt beschikken en klanten in alle sectoren kunnen helpen met het digitaliseren van hun bedrijfsvoering.”

Fleet Complete streeft ernaar om zijn groei in 2018 en de daaropvolgende jaren op innovatieve manieren te bespoedigen. Zijn strategie is gericht op transformatie door middel van nieuwe samenwerkingen met autofabrikanten, systeemleveranciers, gemeentes, aftermarkt-spelers en financiële instellingen. Fleet Complete zal daarnaast nieuwe innovaties afleveren binnen terreinen als digitale transportmakelaardij, blockchain, geavanceerde systemen voor bestuurdersondersteuning en zelfrijdende en elektrische auto’s. Met zijn haarscherpe focus op de planning van producten en oplossingen voor eindgebruikers luidt Fleet Complete een nieuw hoofdstuk in zijn groei en ontwikkeling in.

  dec 01, 2017     Kim Pot