Blog

Kijk hier voor inspirerende updates die u kosten gaan besparen.

square-icon Aanbevolen berichten

In de Benelux zijn we recentelijk een samenwerking aangegaan met BKOffshore 'Belgisch Kampioenschap Offshore Powerboats & Aquabikes'. Wij horen u denken - boten?

Onze trackers werken ook op vaartuigen! We hebben de boten die meedoen met de races uitgerust met Fleet Tracker. Met de gps-tracker kunnen de boten nu tijdens de races eenvoudig worden gevolgd door het publiek en de organisatie via het platform van Fleet Complete. Wie zal er als eerste finishen?

Onze oplossingen zijn veelzijdig en geschikt voor elk bedrijf dat op land, of op het water werkt. Of nu een bootverhuurbedrijf heeft, of zelf één of meerdere boten heeft. Met onze gps-tracker kent u de locatie van uw boot of boten altijd, zelfs als u fysiek niet aanwezig bent in de haven.

Power boat at the dock on water.

Daarnaast heeft Fleet Complete ook asset trackers, die ideaal zijn als anti-diefstalsysteem voor kostbare boten. U plaatst ze onopvallend op uw boot in een waterdichte behuizing en krijgt automatisch melding bij belangrijke gebeurtenissen, die u zelf vooraf definieert. 

U kunt op uw Fleet Complete-dashboard precies instellen wanneer u een melding wilt ontvangen. Denk aan notificaties wanneer deuren worden geopend of de locatie van uw boot verandert, of andere belangrijke gebeurtenissen die erop kunnen wijzen dat uw boot wordt beschadigd of gestolen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact met ons op.

  mei 21, 2019     Kim Pot